Future Park Program

 

 

 

 

 

 

 

Čik prestani da se zabavljaš na Future Parku

 

U okviru sadržaja koje će prezentovati Future Park nalaziće se i Plazma Corner u kome će se igrati 2 Mini Mini igrice:

– Plazma Mini Mini Čik prestani: http://mmm.cikprestani.rs/

– Plazma Mini Mini Avantura: http://avantura.cikprestani.rs/

Obe igrice “zarazne” su za igrače, u maniru popularnih endless igrica. Cilj je da se pređe što duži put i da se usput izbegnu zanimljive prepreke. Plazma fanovi već su upoznati sa ovim igricama jer je launch obe ispraćen nagradnim konkursom. Upravo pre par nedelja su nagrađeni najbolji igrači Mini Mini Avanture, a isto iskustvo očekuje i posetioce Future Parka – igrači će biti nagrađeni proizvodima, a za one najbolje Plazma je pripremila i poklončiće (majice, slušalice, spineri…).

Na Plazma štandu će posetioci imati priliku da probaju najnoviji Plazma Mini Mini proizvod sa ukusom kikirikija, ali i ostalim ukusima iz Plazma ponude. Takođe, moći će da probaju najnoviji proizvod iz Plazma kuhinje – Plazma Slana Sir&Masline, lansiran prošle nedelje. Fanovi će moći da se opuste na Plazma Mini Mini lazy bagovima, da se fotkaju sa zanimljivim Plazma stikerima i šeruju svoje fotografije.

Na bini će se odvijati Plazma Mini Mini Karaoke obračun. Crveni i Plavi tim će se boriti za nagrade izvodeći najveće domaće i strane hitove, a predvodnici timova na otvaranju biće Kovalska i Dule PCAxe. Pobednik u obračunu je onaj tim koji dobije najveći aplauz, a najbolje nagrađujemo Plazma proizvodima. Ostalim danima će naše šarmantne promoterke pozivati posetioce na obračun i voditi timove.

 

 Poklon-kursevi ITAcademy za posetioce Future Parka

 

Osim što će uživati u bogatom programu na najvećem zabavnom cyber-parku u Evropi, posetioci će imati priliku da na poklon dobiju i veoma značajne kurseve koji će im omogućiti da naprave prve korake u svetu informacionih tehnologija.

Besplatni kursevi web kodiranja koji će se poklanjati na štandu ITAcademy predstavljaće vaš temelj za dalje usavršavanje u nekim od najplaćenijih oblasti IT-ja današnjice kao što su web programiranje, web dizajn, kreiranje Android aplikacija i druge.

Posetite ITAcademy štand – zakoračite u IT svet

ITAcademy je internacionalna škola za profitabilnu IT karijeru koja vam omogućava da za samo godinu dana steknete praktične veštine za odlično plaćeno radno mesto. Uz tradicionalno ili online školovanje po nekom od 6 odseka (Programiranje, Dizajn i multimedija, Razvoj mobilnih aplikacija, 3D dizajn i CAD, Administracija i IT poslovanje) pruža vam se mogućnost da usvojite najtraženija znanja i dobijete neki od međunarodno priznatih sertifikata uz koji ćete veoma brzo doći do posla.

Pridružite se generacijama uspešnih polaznika koji su svoju IT karijeru započeli upravo ovde. Za više informacija posetite sajt www.it-akademija.com ili pozovite +381 (0)11 4011 200.

 

 Future Ready škola na Future Parku: Pogledajte kako izgleda Savremena gimnazija u malom

 

Na Future Parku, najvećem zabavnom cyber-parku u Evropi, koji će se održati na Beogradskom sajmu od 15. do 24. decembra očekuje vas i zanimljiva prezentacija „Moderna tehnologija u nastavi: Kako izgledaju inovativni časovi”, koju će održati Savremena gimnazija, najmodernija Kembridž gimnazija u Srbiji.

Pomoćnik direktora za primenu tehnologije u Savremenoj gimnaziji Bojan Milanović 17. decembra od 12:15 časova predstaviće prisutnima moderan način rada u Savremenoj gimnaziji koji uključuje upotrebu najmodernijih uređaja poput robota, interaktivnih tabli i stolova, 3D štampača, skenera i olovaka, Samsung Gear VR naočara i mnogih drugih.

Informacione tehnologije u službi zanimljivije nastave

Praksa pokazuje da sve više omladine uzrasta od 10 do 25 godina svakodnevno koristi telefone, tablete i računare kako bi surfovalo internetom i pronalazilo podatke koji ih zanimaju. Taj model ponašanja poslužio je Savremenoj gimnaziji da najmodernijim pametnim uređajima opremi učionice koje podsećaju na Google prostorije, čime su dobile epitet Intelligent Classrooms.